News

Vi söker en maskinoperatör

Till vår fabrik i Munkfors söker vi nu en maskinoperatör.

Dina arbetsuppgifter
Som maskinoperatör hos oss har du ett varierande arbete. Du ingår i en grupp som tillverkar olika sorters bandknivar, som mestadels används inom livsmedelsindustrin. Du arbetar i den dagliga produktionen där några av arbetsuppgifterna är: maskinkörning (där några är CNC-styrda), kvalitetsövervakning, förebyggande underhållsarbete, felsökning, mindre reparationer, daglig planering och problemlösning. Du kommer också att ha en aktiv roll i utvecklingen av nya produkter och ny maskinutrustning. Rollen innebär både individuellt ansvar och samarbete i grupp.
Arbetstiderna är dagtid eller 2-skift.

Din profil
Grundkrav för tjänsten är en verkstadsutbildning inom CNC-teknik eller erfarenhet av maskinkörning inom CNC teknik. Meriterande för tjänsten är vana av 5S- och förbättringsarbete samt truck/ledstaplarkort/traverskort. Vi tänker också att du har en god helhetssyn, och kan övervaka olika maskiner parallellt.
Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Du har viljan att ständigt förbättra och utmana samt prova nya idéer. Du är tekniskt kunnig och är strukturerad i ditt sätt att arbeta. Du arbetar bra med andra människor och har lätt för att lära dig nya arbetssätt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Schultz på tel. 0563-53528 eller e-mail henrik.schultz@munkfors.com